Verzending

Zodra je je bestelling hebt geplaatst, gaan we direct voor je aan de slag. Omdat we je de meest verse bonen die we hebben willen sturen, duurt het verzenden van je bestelling ongeveer 1 tot 3 werkdagen. Soms hebben we de bonen net vers gebrand en gaan ze gelijk op de post, soms zit er een extra dag tussen. Versheid voor alles!

Zodra we je bonen verpakt hebben, gaan ze op de post. Je krijgt dan van ons een track&trace nummer via de mail, zodat je kunt bijhouden wanneer je pakketje komt. We proberen je bestelling altijd in een brievenbuspakket te doen, zodat je er niet voor thuis hoeft te blijven. Wel zo handig toch? Ben je een echte koffieleut en is je bestelling groter dan wat in een brievenbuspakket past, dan krijg je toch echt een grotere doos en daar moet voor thuis zijn. We beloven dat het het wachten waard is!

VERZENDKOSTEN

Onze bonen worden verzonden in een verzenddoos. Hier een overzicht van de kosten:

  • Een standaard bestelling gaat in een brievenbuspakket is kost € 4,-
  • Een bestelling van 3 of meer zakjes gaat in een grotere doos en past niet door je brievenbus. De kosten daarvan zijn € 6,95.
  • Bestel je voor meer dan € 40,- dan zijn de verzendkosten voor onze rekening, dus gratis voor jou! Dit gebeurd allemaal automatisch in je winkelmandje. Daar hoef jij geen rekening mee te houden.