Over ons

STIJN FRANSEN & SIEGFRIED JONGSMA
BEDENKERS & OPRICHTERS

Ally McBeans Specialty Coffee, gevestigd in Weesp, is opgericht in 2020 door Stijn Fransen en Siegfried Jongsma. We zijn helemaal wild van een heerlijke kop koffie en we liepen al langer met het idee rond om mensen te helpen om hun koffiemoment thuis naar een volgend niveau te tillen. Zo is Ally McBeans Specialty Coffee ontstaan.

Na een lange zoektocht met onderzoek, veel kletsen met branderijen en nog meer proeven, hebben we een selectie gemaakt van bonen die wij echt heel goed vinden passen bij wat wij "de beste koffie voor thuis" vinden. Daarbij hebben bonen voor espresso en filter geselecteerd. We werken samen met misschien wel de beste branderij van Nederland. Hun kennis van bonen en het brandproces is ongekend. En dat proef je terug in je kop koffie!

Maar onze bonen zijn niet alleen goed voor jou als gebruiker, ze zijn ook goed voor de boeren die ze verbouwen! We werken rechtstreeks samen met de koffieboeren zelf, zodat zij de beste prijs krijgen voor hun bonen. Bij alle bonen op de site proberen we zoveel mogelijk over de boer (of soms boeren) te vertellen. Wil je meer weten? Dan mag je ons altijd een berichtje sturen.

2020 is nog maar het begin van Ally McBeans. We hebben nog zoveel ideeën en zoveel plannen. Het gaat alleen maar nog leuker worden! En wij hopen dat jullie net zoveel gaan genieten van de bonen en de koffie als wij genieten van het uitzoeken en samenstellen van de selectie.