FAQ

Mocht je een vraag hebben, dan kun je altijd een mailtje naar ons sturen via onze contactpagina of rechtstreeks naar info@allymcbeans.nl. De meest gestelde vragen hebben we hier verzameld. 

 

WAAROM IS JULLIE KOFFIE ZO DUUR?

Dat is best een goede en logische vraag. Stel dat je nu naar de Hema of Albert Heijn gaat, dan koop je een kilo zak bonen voor zo'n 6,95 euro. Dat is een hoop bonen voor een lage prijs. Maar dat zijn niet de bonen die wij verkopen. Onze bonen moeten voldoen aan een hele hoge standaard, willen ze een specialty boon genoemd mogen worden. Zeg maar gerust: alleen de beste koffieboon voldoet hieraan. Daarnaast is er een speciale behandeling van de boon. Maar misschien wel het allerbelangrijkste in de prijs: de koffieboer zelf.

Wij kopen rechtstreeks bij de boer in. Er zitten geen partijen meer tussen, het is direct van de boer naar onze branderij. Zo zorgen wij ervoor dat de boer echt de maximale prijs krijgt voor zijn hoogstaand product. Dat vinden wij heel belangrijk en wel zo eerlijk. 

Dit alles zorgt ervoor dat onze prijzen hoger liggen dan de standaard koffie in de supermarkt. Maar er iets niets standaard aan ons product en dat ga je proeven zodra je je eerste kopje hebt gezet met onze boon.

 

WAT ZIJN JULLIE VERZENDKOSTEN?

Onze standaard verzendkosten zijn 4 euro. Dat is voor een brievenbuspakket. Bestel je voor meer dan 40 euro, dan zijn de verzendkosten voor ons! Past je bestelling niet door de brievenbus (dat is meestal 4 zakjes koffie), dan sturen we een mooie verzenddoos jouw kant uit. We merken dat een verzenddoos eigenlijk altijd de volgende dag geleverd wordt. Mocht je vragen hebben over je verzending, mail ons gerust. Dan kijken we samen waar je pakket is en hoe lang het nog gaat duren voordat je van de koffie kunt genieten.

 

HOE LANG DUURT HET VOORDAT IK MIJN BONEN KRIJG?

Zodra je je bestelling hebt geplaatst gaan we direct voor je aan de slag. We merken dat voor 17:00u bestellen er voor zorgt dat we bijna altijd nog dezelfde dag kunnen verzenden. Mits te boon vers op voorraad is. Bij een standaard pakketje duurt de levering van PostNL ongeveer 1 tot 3 werkdagen. Soms is dat de volgende dag, soms na 3 dagen. Je krijgt van ons een track&trace nummer via de mail zodra je bestelling is verzonden, zodat je het in de gaten kan houden. Onze standaard pakketten passen gewoon door je brievenbus, dus je hoeft niet thuis te blijven.

 

HOE HOUD IK MIJN KOFFIE VERS?

Onze koffie krijg je in speciale koffieverpakking die hersluitbaar is. Je kunt dus het beste je bonen in deze zak bewaren. Zo blijft jouw boon nog minimaal 2 maanden lekker vers en goed van smaak. Na de 2 maanden is je boon nog steeds prima hoor! Maar vers gebrande boon is natuurlijk het allerlekkerst als je hem direct gebruikt.